Scouting Regio Noord Holland Midden maakt gebruik van functionele cookies en cookies voor het beheer van webstatistieken en social media.

Scouting Academy

Binnen Scouting nemen we het ontwikkelen van vrijwilligers serieus. Daarom is er de Scouting Academy. Het idee van de Scouting Academy is dat we vrijwilligers 'op maat' willen opleiden. Dit doen we door te kijken waar jij je nog kunt ontwikkelen, maar ook naar wat je al weet, zodat je niet 'dubbelop' hoeft te leren.
De regio ondersteunt de groepen bij het opleiden, door bijvoorbeeld het organiseren van trainingen en workshops. Daarnaast is de regio verantwoordelijk voor het opleiden en begeleiden van praktijkbegeleiders binnen de groepen.

Informatie over Scouting Academy kan je binnen je groep krijgen via de 'practijkbegeleider' of je kan kijken op de website van Scouting Nederland: Scouting Academy website www.scouting.nl/scoutingacademy

Trainingsteam
De regio heeft momenteel geen actief trainingsteam. Wij hopen dat we dit binnenkort weer kunnen gaan opstarten om meer trainingen mogelijk te maken. Wil je meer weten hierover? Neem contact op met de trainingscoordinator via de e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretaris en voorzitter gezocht!

Wij zijn op zoek voor de
regio naar een secretaris en
voorzitter denk jij dat je ons kunt

helpen en vind je het leuk om hier over te praten, neem dan contact op met ons bestuur

Vacatures

Regelmatig zijn wij op
zoek bij de regio
naar vrijwilligers die ons willen helpen.
Wil jij ons helpen, kijk op onze vacature pagina of neem contact op met het regiobestuur en meldje aan