Disclaimer

De inhoud van www.regionhm.nl is met de grootste zorg samengesteld. Hoewel Scouting Regio Noord Holland Midden (Regio NHM) (verder te noemen regio) tracht juiste, volledige en actuele informatie uit betrouwbaar geachte bronnen aan te bieden, verstrekt de regio expliciet noch impliciet enige garantie dat de op of via deze internetsite aangeboden informatie juist, volledig of actueel is. Beslissingen op basis van deze informatie zijn voor jouw eigen rekening en risico.

De regio garandeert niet dat deze internetsite foutloos of ononderbroken zal functioneren.

Privacy statement en privacybeleid

In dit privacy statement geven wij je antwoord op de belangrijkste vragen over de verwerking van persoonsgegevens doorRegio Noord Holland Midden. Wil je meer lezen over privacy binnen de Regio? Download dan het privacybeleid .

Documenten, illustraties (Foto)materiaal en content

Alle content, documenten, beschikbaar gestelde illustraties, logo''s, fotomateriaal en overige inhoud van deze website zijn ©regio en diverse illustratoren, fotografen of partners. Wilt u iets van dit (foto)materiaal, illustraties, logo''s of teksten, downloads en overige media gebruiken, neem dan contact op met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Secretaris en voorzitter gezocht!

Wij zijn op zoek voor de
regio naar een secretaris en
voorzitter denk jij dat je ons kunt

helpen en vind je het leuk om hier over te praten, neem dan contact op met ons bestuur

Vacatures

Regelmatig zijn wij op
zoek bij de regio
naar vrijwilligers die ons willen helpen.
Wil jij ons helpen, kijk op onze vacature pagina of neem contact op met het regiobestuur en meldje aan