Scouting Regio Noord Holland Midden maakt gebruik van functionele cookies en cookies voor het beheer van webstatistieken en social media.

coronavirus (COVID-19) Advies scouting Nederland

Inmiddels is iedereen op de hoogte van de uitbraak van corona ,Maar wat is nou eigenlijk het advies dat wij als regio en scouting nederland willen afgeven.

Gevolgen voor scouting groepen.

 

Vanuit het oog punt van het scoutingspel waarin veel aanraking plaats vind. Worden met onmiddellijke ingang alle activiteiten en opkomsten van groepen gestaakt tot op ze minst 1 JUNI, Dit ook naar aanleiding van wat de overheid heeft opgelegd.

Dit houd tevens ook in dat een activiteit als NL doet verplaatst zou moeten worden naar een later moment.

Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat een van uw leden besmet is bel dan direcht de GGD binnen uw gemeente en volg de adviezen op.

 

Gevolgen voor regionale activiteiten.

 

Ook wij als regio zijn op dit moment druk bezig met dit onderwerp. Daarom worden er op dit moment gespreken gevoerd met onder meer de Regio organisatoren van RSW Zaanstreek-Waterland 18 en 19 April en Kennemerland 16 en 17 Mei. Dit om maatregelen te treffen voor de veiligheid van kinderen en staf te waarborgen. Helaas moeten wij melden dat de RSW Zaanstreek en Kennemerland NIET door zullen gaan aangezien deze voor 1 JUNI gepland staan.

  

Wij hopend u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben, Mocht hier nog iets aan veranderen zullen wij jullie hier op de hoogte houden. Voor extra info bijgevoegd de link van Scouting nederland https://www.scouting.nl/nieuws/1856-vragen-en-antwoorden-over-scouting-en-het-coronavirus-covid-19#kan-nldoet-doorgaan.

 

Laatst aangepast: 23-03-2020 19:18

Secretaris en voorzitter gezocht!

Wij zijn op zoek voor de
regio naar een secretaris en
voorzitter denk jij dat je ons kunt

helpen en vind je het leuk om hier over te praten, neem dan contact op met ons bestuur

Vacatures

Regelmatig zijn wij op
zoek bij de regio
naar vrijwilligers die ons willen helpen.
Wil jij ons helpen, kijk op onze vacature pagina of neem contact op met het regiobestuur en meldje aan