Het regiobestuur heeft geen eigen accommodatie, maar wel regiomateriaal. Het springkussen en de gps-toestellen worden alleen aan groepen binnen de regio verhuurd.

GPS

Er zijn 5 GPS-toestellen te huur.

Type:

Kosten: € 10,- per toestel voor de eerste twee dagen. Daarna € 2,50 per toestel voor elke extra dag.

Borg: € 50,- per toestel

Vragen of reserveren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Springkussen

Kosten: € 20,- per dag

Borg: € 50,- per dag

Vragen of reserveren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Badges

Kosten: € 1,- per stuk

Ophalen is gratis, versturen is € 1,50 per 10 stuks of € 2,- per 20 stuks. Graag aangeven in je e-mail voor het bestellen.

Bestellen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bekers

Kosten: € 1,50 per stuk

Bestellen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">

Aankomende trainingen:

Geen gebeurtenissen gevonden

Aankomende activiteiten:

Geen gebeurtenissen gevonden