RSW 2014 Scouting Zaanstreek- Waterland rsw2014zaanstreek2

10 en 11 mei 2014, scouts uit de regio Zaanstreek- Waterland verzamelen zich op het evenemententerrein ‘’de Peddelpoel’’ in Spaarnwoude. Zij gaan de strijd met elkaar aan om uit te maken wie van hun de beste patrouille is uit Zaanstreek- Waterland en mogen onze regio vertegenwoordigen tijdens de LSW.

Er gaat weer een mooie tocht gelopen worden, creatieve yells worden ter gehore gebracht en de scouts laten zien welke scoutingtechnieken zij in huis hebben.
Het weekend is dit jaar geheel overgenomen door piraten. Zij hebben de beeldschone René, vrouw van de enige zoon van de koning uit het vredige land, ontvoerd. Het hele kasteel wordt doorzocht maar nergens is zij te vinden. Tot op een avond de koning een brief ontvangt;

KOM VANNACHT NAAR HET DORPSPLEIN OM 03:00 UUR MET 100.000 GOUDSTUKKEN, ANDERS NEMEN ZE ME MEE! XXXX JE ROZE FLAPPER…..

De koning en zijn zoon zijn zich ten einde raad. 100.000 goudstukken, dat hebben zij helemaal niet! Wat nu?

40 jaar.
Dit jaar organiseert de regio Zaanstreek- Waterland de RSW voor de 40e keer. Natuurlijk reden voor een feestje en de organisatie gaat er dan ook voor zorgen dat dit jubileum niet ongemerkt voorbij zal gaan.
Op zondag 11 mei houden wij voor alle bestuursleden uit de regio een opendag. Zij kunnen met eigen ogen het enthousiasme en fanatisme van de scouts ervaren. Verdere informatie volgt.

rsw2014zaanstreek1Graag tot zien tijdens de 40e RSW!

Aankomende trainingen:

Geen gebeurtenissen gevonden

Aankomende activiteiten:

Geen gebeurtenissen gevonden